MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag är ett av dem. Statusen för MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-08-05. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där företaget finns i jobbar för att företag som MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag ska trivas.

MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förmedla rehabiliteringstjänster, friskvård, arbetsplatsutredningar, utbildningar inom detta kompetens- område samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-82195.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag är Persson, Kerstin Madeline som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblad, Anna Therese som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ruud, Karin Margaretha som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

MITTLÄNETS REHAB Aktiebolag har 556451-3736 som sitt organisationsnummer.