National Equestrian i Oskarshamn AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns National Equestrian i Oskarshamn AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Oskarshamn här finns det många olika Aktiebolag. National Equestrian i Oskarshamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Oskarshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

National Equestrian i Oskarshamn AB är momsregistrerat sedan2000-05-02 och har organisationsnummer 556432-8754.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0491-18880 alternativt besöka eller skicka post till National Equestrian i Oskarshamn AB på följande adress Sörbo 5, 572 93, Oskarshamn.

National Equestrian i Oskarshamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-05-02.

I National Equestrian i Oskarshamn AB så sitter följande personer i styrelsen: , Skedebäck, Anders Erik som är född 1963 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med hästar samt utbildningsverksamhet inom hästsport. Konsultationer avseende nedmontering av industrianläggningar, handel med råvaror, fordon och maskiner samt därmed förenlig verksamhet.