Segergrens Åkeri i Kristdala Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Segergrens Åkeri i Kristdala Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Oskarshamn här finns det många olika Aktiebolag. Segergrens Åkeri i Kristdala Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Oskarshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Segergrens Åkeri i Kristdala Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556419-5872.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0491-440054 alternativt besöka eller skicka post till Segergrens Åkeri i Kristdala Aktiebolag på följande adress Ishult Mellangården, 570 91, Kristdala.

Segergrens Åkeri i Kristdala Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Segergrens Åkeri i Kristdala Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Brundin, Gunhild Helene som är född 1962 och har titeln Suppleant , Segergren, Ingrid Susanne som är född 1956 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse och handel med byggnadsvaror samt därmed förenlig verksamhet.