Industrisvets i Oskarshamn Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva licenssvetsning och industrimonteringar samt försäljning av material ävensom äga, förvärva och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed sammanhängande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Industrisvets i Oskarshamn Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Industrisvets i Oskarshamn Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 1991-01-28 så skapades Industrisvets i Oskarshamn Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Industrisvets i Oskarshamn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Industrisvets i Oskarshamn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556416-3243 är organisationsnummret för företaget som finns i Oskarshamn.

Just nu är Industrisvets i Oskarshamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Industrisvets i Oskarshamn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0491-17587 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Ågren, Maud Anette Cecilia -Ågren, Peter Roland

Följande personer är på något sätt aktiva inom Industrisvets i Oskarshamn Aktiebolag är Ågren, Peter Roland som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Maud Anette Cecilia som är född 1960 och har titeln Suppleant, Olausson, Sten Gunnar Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .