Leif Arenius Åkeri Aktiebolag

Kalmar län

Information

Leif Arenius Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Leif Arenius Åkeri Aktiebolag finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Leif Arenius Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Leif Arenius Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Leif Arenius Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Leif Arenius Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Figeholmsv. 4, 572 76, Fårbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-33059.

Oskarshamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Leif Arenius Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Leif Arenius Åkeri Aktiebolag har idag 556411-9088 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Leif Arenius Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

I Leif Arenius Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arenius, Leif Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Arenius, Inga-Lill Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nordenberg, Marie som är född 1951 och har titeln Revisor, OH Revision som är född och har titeln Revisor, .