Sjökvist Murnings Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Sjökvist Murnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Oskarshamn här finns det många olika Aktiebolag. Sjökvist Murnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Oskarshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Sjökvist Murnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556395-6977.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0491-31547 alternativt besöka eller skicka post till Sjökvist Murnings Aktiebolag på följande adress Allég. 21, 572 75, Figeholm.

Sjökvist Murnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sjökvist Murnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Sjökvist, Håkan Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Sjökvist, Anna Karin som är född 1952 och har titeln Suppleant , Yngvesson, Eva-Kersti Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att utföra murningsarbeten och handel med material inom verksamhetsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.