Idet i Oskarshamn AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Idet i Oskarshamn AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Oskarshamn här finns det många olika Aktiebolag. Idet i Oskarshamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Oskarshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Idet i Oskarshamn AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556375-8670.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5278651 alternativt besöka eller skicka post till Idet i Oskarshamn AB på följande adress Sörviksv. 8, 572 36, Oskarshamn.

Idet i Oskarshamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Idet i Oskarshamn AB så sitter följande personer i styrelsen: , Axelsson, Lena Elisabet som är född 1967 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet gällande köp och försäljning av fastigheter, fastighetsförvaltning, förvaltning av värdepapper, snickeri- och byggnadsverksamhet, bussrörelse samt bedriva därmed förenlig verksamhet.