Hellman och Wallman Musikproduktion Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Hellman och Wallman Musikproduktion Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Oskarshamn här finns det många olika Aktiebolag. Hellman och Wallman Musikproduktion Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Oskarshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Hellman och Wallman Musikproduktion Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556371-8591.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 010-2685808.

Hellman och Wallman Musikproduktion Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hellman och Wallman Musikproduktion Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Wallman, Krister Per-Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall producera musik för video, reklamkassetter, radio- och TV. Försäljning av företagskassetter samt studioverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.