Johan Axelssons Lantbruks Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Oskarshamn finns det ett Aktiebolag som heter Johan Axelssons Lantbruks Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Johan Axelssons Lantbruks Aktiebolag i Kalmar län. Oskarshamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Johan Axelssons Lantbruks Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 1989-07-07 så har Johan Axelssons Lantbruks Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Johan Axelssons Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Johan Axelssons Lantbruks Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stora v. 49, 579 90, Berga. Vi ni istället prata med Johan Axelssons Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva mjölkproduktion, djurhållning, växtodling, handel med skogsprodukter, byggnadsverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Axelsson, Karl Johan Magnus som är född 1966 och har titeln VD, Axelsson, Karl Johan Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Erik Vide som är född 1930 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Johan Axelssons Lantbruks Aktiebolag har 556365-4267 som sitt organisationsnummer.