Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-28. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag ska trivas.

Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet med metallegoarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-10458.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag är Andersson, Vide Tommy Ragnvald som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kim Olof som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nordenberg, Marie som är född 1951 och har titeln Revisor, OH Revision som är född och har titeln Revisor, .

Wide Anderssons Bil o Motor i Oskarshamn Aktiebolag har 556364-4060 som sitt organisationsnummer.