Figeholms Fastighets Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Figeholms Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Figeholms Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Figeholms Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Figeholms Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-05-09. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Figeholms Fastighets Aktiebolag ska trivas.

Figeholms Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, byggnadsverksamhet, handel med byggnadsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Figeholms Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Figeholms Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Figeholms Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-31045.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Figeholms Fastighets Aktiebolag är Sjökvist, Anna Karin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Yngvesson, Tommy Lars-Olof som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Figeholms Fastighets Aktiebolag har 556357-8334 som sitt organisationsnummer.