Saltsjöbad Utsikten Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva festvåningsverksamhet, fastighets- förvaltning och projektering av bostäder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Saltsjöbad Utsikten Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Saltsjöbad Utsikten Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 1989-04-19 så skapades Saltsjöbad Utsikten Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Saltsjöbad Utsikten Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Saltsjöbad Utsikten Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556357-0844 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oskarshamn.

Just nu är Saltsjöbad Utsikten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Saltsjöbad Utsikten Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0491-16030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Saltsjöbad Utsikten Aktiebolag är Åström, Anders Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Markus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .