Peronda Aktiebolag

Kalmar län

Information

556354-1910 är organisationsnummer för verksamheten Peronda Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peronda Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som Peronda Aktiebolag finns i.

Peronda Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-18 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peronda Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Peronda Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Peronda Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Peronda Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-83820 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall förvalta och äga fast egendom samt äga och uthyra transportmedel, fordon och kontorsutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Peronda Aktiebolag och det är Tyréus, Berit Yvonne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Tyréus, Martin Bengt Gustaf som är född 1979 och har titeln Suppleant, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,