Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-03. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag ska trivas.

I Oskarshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva svets- och rörarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0499-12523.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag är Lind, Anders Ingvar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per-Eric som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kullman, Ingvar Carl-Axel som är född 1950 och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Rör & Svetsteknik i Påskallavik Aktiebolag har 556353-7785 som sitt organisationsnummer.