Rolf & Barbro Holding i Saltvik AB

Kalmar län

Information

Rolf & Barbro Holding i Saltvik AB är ett av många företag som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Rolf & Barbro Holding i Saltvik AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rolf & Barbro Holding i Saltvik AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1989-02-09.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ovädersleden 26, 572 92, Oskarshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rolf & Barbro Holding i Saltvik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Oskarshamn arbetar för att företag som Rolf & Barbro Holding i Saltvik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rolf & Barbro Holding i Saltvik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget ska bedriva underhåll och skötsel av fast egendom, administrativa servicetjänster åt fastighetsägare, handel med värdepapper och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rolf & Barbro Holding i Saltvik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rolf & Barbro Holding i Saltvik AB och det är följande personer, Ulmborg Håkansson, May Barbro M som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinholdsson, Eva Karin Margita som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rolf & Barbro Holding i Saltvik AB är 556351-1384.