Stjärnkonsult Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Stjärnkonsult Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Oskarshamn här finns det många olika Aktiebolag. Stjärnkonsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Oskarshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Stjärnkonsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556337-8081.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0491-14769 alternativt besöka eller skicka post till Stjärnkonsult Aktiebolag på följande adress Rödslev. 24, 572 50, Oskarshamn.

Stjärnkonsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stjärnkonsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Stjärnquist, Gunvor Marianne som är född 1936 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet beträffande utbildning, arbetsorganisation och löneteknik, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.