Elteam i Oskarshamn Aktiebolag

Kalmar län

Information

556308-2022 är organisationsnummer för företaget Elteam i Oskarshamn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elteam i Oskarshamn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som Elteam i Oskarshamn Aktiebolag finns i.

Elteam i Oskarshamn Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-10-08 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elteam i Oskarshamn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Elteam i Oskarshamn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elteam i Oskarshamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Elteam i Oskarshamn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-18874 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 1 B, 572 30, Oskarshamn

Bolaget skall utföra elektriska installationer samt försäljning av elmaterial och elektriska maskiner, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elteam i Oskarshamn Aktiebolag och det är Adolfsson, Karl Erik Gunde som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedqvist, Sven Börje Valter som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Erik Arne Ivar som är född 1932 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,