Langsjö Byggservice Aktiebolag

Kalmar län

Information

Langsjö Byggservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Langsjö Byggservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Langsjö Byggservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Langsjö Byggservice Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1986-11-14. Men sedan 1987-01-01 så har Langsjö Byggservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Jämserum Björkbacka, 572 96, Fårbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Langsjö Byggservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-30100.

Oskarshamn arbetar för att verksamheter som Langsjö Byggservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Langsjö Byggservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall utföra servicearbete inom byggbranschen, mindre byggnationer, försäljning av monteringsfärdiga trähus, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Langsjö Byggservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Langsjö Byggservice Aktiebolag och det är följande personer, Langsjö, Mats Valentin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Langsjö, Ann-Christin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Langsjö Byggservice Aktiebolag är 556286-2689.