Rörcentralen i Påskallavik Aktiebolag

Kalmar län

Information

556284-8464 är organisationsnummer för företaget Rörcentralen i Påskallavik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rörcentralen i Påskallavik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som Rörcentralen i Påskallavik Aktiebolag finns i.

Rörcentralen i Påskallavik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-11-25 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rörcentralen i Påskallavik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Rörcentralen i Påskallavik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rörcentralen i Påskallavik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Rörcentralen i Påskallavik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-91518 eller genom brev på följande adress:
Kustv. 52, 570 90, Påskallavik

Bolaget skall utföra installationsarbeten inom värme- och sanitetsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rörcentralen i Påskallavik Aktiebolag och det är Dahmberg, Kennert Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahmberg, Rolf Thomas som är född 1960 och har titeln Suppleant, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor,