TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag

Kalmar län

Information

TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tre Hällars v. 1, 572 62, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6775048.

Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag har idag 556282-8391 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Åkesson, Rose Marie -Åkesson, Sven Åke är den som för stunden ansvarar för TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag

Bolaget skall till föremål för sin verksamhet ha taktäcknings- arbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

I TAKMAN i Oskarshamn Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkesson, Sven Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Rose Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .