Jan Hults Golfbutik Aktiebolag

Kalmar län

Information

Jan Hults Golfbutik Aktiebolag är ett bolag som finns i Oskarshamn. I Jan Hults Golfbutik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hult, Jan Peter Maehle som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Seppänen, Auli Hannele som är född 1958 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jan Hults Golfbutik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jan Hults Golfbutik Aktiebolag på telefon 0491-83823.

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och reklamartiklar samt bedriva undervisning i golf samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jan Hults Golfbutik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jan Hults Golfbutik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jan Hults Golfbutik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jan Hults Golfbutik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jan Hults Golfbutik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jan Hults Golfbutik Aktiebolag har 556280-5480 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.