IGA Konsult Aktiebolag

Kalmar län

Information

556279-8032 är organisationsnummer för företaget IGA Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IGA Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som IGA Konsult Aktiebolag finns i.

IGA Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-06-16 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för IGA Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

IGA Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IGA Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med IGA Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-12394 eller genom brev på följande adress:
Åkerv. 5, 572 37, Oskarshamn

Bolaget skall bedriva handel med skogs- och maskinprodukter, konsultverksamhet avseende maskin- och materialhantering samt entreprenad- och anläggningsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med IGA Konsult Aktiebolag och det är Gustafsson, Anders Ivar Rickard som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, John Ivar Tomas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,