Oskarshamn Energi Nät Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Oskarshamn finns det ett Aktiebolag som heter Oskarshamn Energi Nät Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Oskarshamn Energi Nät Aktiebolag i Kalmar län. Oskarshamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Oskarshamn Energi Nät Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Kalmar län.

Sedan 1986-04-25 så har Oskarshamn Energi Nät Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Oskarshamn Energi Nät Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Oskarshamn Energi Nät Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hantverksg. 15, 572 33, Oskarshamn. Vi ni istället prata med Oskarshamn Energi Nät Aktiebolag så kan ni göra det på 0491-88110.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva nätverksamhet i enlighet med svensk ellag samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gunnarsson, Bengt Ronnie Birger som är född 1946 och har titeln Extern VD, Eriksson, Kerstin Linnéa Birgitta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Bo Peter Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Håkan Jonny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lannerby, Håkan Teddy som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Morseby, Bo Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotPettersson, Göte Filip som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Tore Rickard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Roos, Hans Christian som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotRyd, Lars Dennis som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotWahlström, Jöns Emil som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotAxelsson, Anna Josefina som är född 1978 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantGunnarsson, Jan Kent som är född 1967 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantJonséus Carlsvi, Eva Maria som är född 1968 och har titeln RevisorJohansson, Jan-Erik Lennart som är född 1934 och har titeln LekmannarevisorKarlsson, Karl Gunnar som är född 1938 och har titeln LekmannarevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Kerstin Linnéa Birgitta -Gunnarsson, Bengt Ronnie Birger Firman tecknas av en av -Morseby, Bo Ingemar -Pettersson, Göte Filip -Ryd, Lars Dennis i förening med en av -Engström, Bo Peter Ingemar -Gunnarsson, Håkan Jonny -Roos, Hans Christian -Wahlström, Jöns Emil .

Oskarshamn Energi Nät Aktiebolag har 556275-8762 som sitt organisationsnummer.