Hans Gustafsson Schaktmaskiner & Handel Aktiebolag

Kalmar län

Information

556261-1680 är organisationsnummer för bolaget Hans Gustafsson Schaktmaskiner & Handel Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hans Gustafsson Schaktmaskiner & Handel Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som Hans Gustafsson Schaktmaskiner & Handel Aktiebolag finns i.

Hans Gustafsson Schaktmaskiner & Handel Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-06-20 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hans Gustafsson Schaktmaskiner & Handel Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Hans Gustafsson Schaktmaskiner & Handel Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hans Gustafsson Schaktmaskiner & Handel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gustafsson, Hans Lennart

Vill ni komma i kontakt med Hans Gustafsson Schaktmaskiner & Handel Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-61153 eller genom brev på följande adress:
Dövestad, 572 91, Oskarshamn

Bolaget skall bedriva markarbeten på entreprenad samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hans Gustafsson Schaktmaskiner & Handel Aktiebolag och det är Gustafsson, Hans Lennart som är född 1952 och har titeln VD, Gustafsson, Hans Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Jan-Erik Allan Herbert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Anna Katarina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Karlsson, Berndt Sören som är född 1955 och har titeln Revisor, Andersson, Birgitta Elisabeth som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor,