Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag

Kalmar län

Information

Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dragskär Vilan 7, 572 92, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3180266.

Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag har idag 556259-9349 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggadministration med konsultverksamhet inom byggnads- och installationstekniska området ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Byggnadsekonomi, Björn Johansson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Björn Anker som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Anitha Birgit Margaretha som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hamberg, Jan Olof Martin som är född 1967 och har titeln Revisor, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .