Home Hotel i Oskarshamn Aktiebolag (Comfort Hotel Post)

Kalmar län

Information

Bolaget skall driva hotellrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Home Hotel i Oskarshamn Aktiebolag (Comfort Hotel Post) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Oskarshamn så är Home Hotel i Oskarshamn Aktiebolag (Comfort Hotel Post) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 1985-01-31 så skapades Home Hotel i Oskarshamn Aktiebolag (Comfort Hotel Post) och företaget är har F-skattsedel Home Hotel i Oskarshamn Aktiebolag (Comfort Hotel Post) har haft det sedan 1994-01-01.

Home Hotel i Oskarshamn Aktiebolag (Comfort Hotel Post) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556253-9741 är organisationsnummret för företaget som finns i Oskarshamn.

Just nu är Home Hotel i Oskarshamn Aktiebolag (Comfort Hotel Post) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Home Hotel i Oskarshamn Aktiebolag (Comfort Hotel Post) så går det att nå dem via telefon på 0491-16060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Home Hotel i Oskarshamn Aktiebolag (Comfort Hotel Post) är Wilhelmsson, Anders Robert som är född 1967 och har titeln Extern VD, Östregård, Peter Martin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Christher som är född 1952 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Sundborg Werneman, Elisabeth som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .