Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-10-28. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag ska trivas.

Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och inläggning av mattor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-33238.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag är Karlsson, Bo Leif Tommy som är född 1944 och har titeln VD, Karlsson, Bo Leif Tommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gun-Britt Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lindbäck, Karl Mathias som är född 1979 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Golventreprenad i Oskarshamn Aktiebolag har 556212-7380 som sitt organisationsnummer.