Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag

Kalmar län

Information

Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag finns. I Oskarshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gengasv. 2, 572 36, Oskarshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-10520.

Oskarshamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag har idag 556209-4523 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag

Bolaget skall utföra teknisk isolering, plåtarbeten samt idka fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Isoleringsspecialisten i Oskarshamn Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Per Erik David som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Tom Erik Marcus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rehnqvist, Per Kennet som är född 1958 och har titeln Revisor, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor.