Elbyrån, Jan Andersson Aktiebolag

Kalmar län

Information

556201-2285 är organisationsnummer för företaget Elbyrån, Jan Andersson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elbyrån, Jan Andersson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som Elbyrån, Jan Andersson Aktiebolag finns i.

Elbyrån, Jan Andersson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-09-13 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Elbyrån, Jan Andersson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Elbyrån, Jan Andersson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elbyrån, Jan Andersson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Elbyrån, Jan Andersson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0472-10669 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elbyrån, Jan Andersson Aktiebolag och det är Eriksson, Per-Eric som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandstedt, Thomas Anders Lennart som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Johansson, Sara Louise som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,