Harry Brodins Taxi och Åkeri Aktiebolag

Kalmar län

Information

556186-2649 är organisationsnummer för bolaget Harry Brodins Taxi och Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harry Brodins Taxi och Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oskarshamn som är den kommunen som Harry Brodins Taxi och Åkeri Aktiebolag finns i.

Harry Brodins Taxi och Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1974-01-21 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Harry Brodins Taxi och Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Harry Brodins Taxi och Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Harry Brodins Taxi och Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Harry Brodins Taxi och Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0491-70052 eller genom brev på följande adress:
Vallg. 3, 570 91, Kristdala

Bolaget skall bedriva taxi- och åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Harry Brodins Taxi och Åkeri Aktiebolag och det är Brodin, Axel Lars Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Hans Tomas som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ruud, Karin Margaretha som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,