Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik är ett företag som finns i Oskarshamn. I Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljungberg, Björn Carl David som är född 1954 och har titeln VD, Ljungberg, Björn Carl David som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Leineweber, Poul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vindnaes, Carsten Boye Engelbrecht som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Grome, Martin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik på telefon 0491-59700.

Bolaget skall idka köp och försäljning av ädelträ och faner, tillverkning och vidareförädling av ädelträ och faner, konsulttjänster åt faner- och sågverksföretag samt åt företag inom skogshanteringen, utveckling av nya produktionsmetoder inom fanertillverkning, förvaltning av fast och lös egendom.

Idag är Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik är ett av många företag som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik innehar ej F-skattsedel och Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Aktiebolaget Bohmans Fanérfabrik har 556160-1310 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Kalmar län.