EXP Service Aktiebolag

Kalmar län

Information

EXP Service Aktiebolag är ett företag som finns i Oskarshamn. I EXP Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilarp, Nils Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilarp, Solveig Ann-Mari Linnéa som är född 1940 och har titeln Suppleant, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EXP Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå EXP Service Aktiebolag på telefon 0491-10476.

Bolaget ska bedriva produkt och affärsutveckling genom konsult- insatser, bedriva handel med och uthyrning av produkter inom främst verkstadsindustrin, bedriva byggnadsverksamhet samt förvaltning av fast egendom samt förvaltning av och handel med aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är EXP Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

EXP Service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

EXP Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och EXP Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EXP Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilarp, Nils Göran -Nilarp, Solveig Ann-Mari Linnéa

EXP Service Aktiebolag har 556158-0803 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.