Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus är ett av många företag som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1971-12-06. Men sedan 1971-01-01 så har Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Flanaden 2, 572 30, Oskarshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-12188.

Oskarshamn arbetar för att företag som Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall idka handel med musikvaror samt radio och TV, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus och det är följande personer, Ågren, Mikael Allan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Inger Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Karlsson, Berndt Sören som är född 1955 och har titeln Revisor, Ronngaard, Per Johan som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Wikstens Musikvaruhus är 556154-7216.