Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-10-13. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag ska trivas.

Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva godstransporter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-10602.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag är Petersson, Dag Jan-Olov som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Torgny Lars Johan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Åke Hans-Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Elsy Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Petersson, Mikael Hans Kristian som är född 1977 och har titeln Suppleant, Petersson, Ruth Ulla Anette som är född 1961 och har titeln SuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Sandwall, Gert Yngve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln HuvudansvarigrevisorGS Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Lars-Olof Petterssons Åkeri i Oskarshamn Aktiebolag har 556151-9306 som sitt organisationsnummer.