Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-12-03. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag ska trivas.

Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet och färghandel, äga och förvalta fastigheter bedriva handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-77066.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag är Forneheim, Mats Gilbert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Forneheim, Harald Percy som är född 1946 och har titeln Suppleant, Karlsson, Berndt Sören som är född 1955 och har titeln Revisor, Andersson, Birgitta Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Målaremästaren i Oskarshamn Aktiebolag har 556142-0034 som sitt organisationsnummer.