J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-09-25. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag ska trivas.

J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva partihandelsverksamhet med verktyg, maskiner och industriförnödenheter för export och import samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet inom ovanstående områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-17130.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag är Jenstad, Sven Åke Roland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jenstad, Ann-Magreth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

J-Trading i Oskarshamn Aktiebolag har 556119-6725 som sitt organisationsnummer.