Oskarshamns Karamellager Aktiebolag

Kalmar län

Information

Oskarshamns Karamellager Aktiebolag är ett bolag som finns i Oskarshamn. I Oskarshamns Karamellager Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Barthelmann, Hellen Linnea Elisabet som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Helena Terése som är född 1970 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Oskarshamns Karamellager Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Oskarshamns Karamellager Aktiebolag på telefon 0491-10535.

Bolaget skall bedriva handel med konfektyr samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Oskarshamns Karamellager Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Oskarshamns Karamellager Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Oskarshamns Karamellager Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Oskarshamns Karamellager Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oskarshamns Karamellager Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Oskarshamns Karamellager Aktiebolag har 556075-3906 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.