Aktiebolaget Pod

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oskarshamn och Aktiebolaget Pod är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Pod är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Pod är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Pod är ett Aktiebolag och skapades 1958-11-10. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Pod ska trivas.

Aktiebolaget Pod är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oskarshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av fotogenkaminer samt lego- tillverkning för verkstadsindustrin samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Pod är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Pod Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Pod så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-763050.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Svensson, Karl Erik Mikael -Svensson, Karl Erik Tomas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Pod är Svensson, Karl Erik Mikael som är född 1973 och har titeln VD, Svensson, Karl Erik Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Bengt Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Karl Erik Tomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Björck, Christer Gunnar som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Pod har 556067-5893 som sitt organisationsnummer.