Oskarshamns Bygg & Fastighetsservice

Kalmar län

Information

520724-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Oskarshamns Bygg & Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oskarshamns Bygg & Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som Oskarshamns Bygg & Fastighetsservice finns i.

Oskarshamns Bygg & Fastighetsservice har varit registrerat sedan 1998-10-16 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oskarshamns Bygg & Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Oskarshamns Bygg & Fastighetsservice är och det finns flera verksamheter i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Oskarshamns Bygg & Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Oskarshamns Bygg & Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Allmän byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Oskarshamns Bygg & Fastighetsservice och det är Svensson, Christina Ann Rose-Marie som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,