Elektronikservice Sylve Samuelsson

Kalmar län

Information

520405-XXXX är organisationsnummer för företaget Elektronikservice Sylve Samuelsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elektronikservice Sylve Samuelsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som Elektronikservice Sylve Samuelsson finns i.

Elektronikservice Sylve Samuelsson har varit registrerat sedan 2001-09-28 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elektronikservice Sylve Samuelsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-20.

Elektronikservice Sylve Samuelsson är och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Elektronikservice Sylve Samuelsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elektronikservice Sylve Samuelsson så kan ni göra det på telefon genom 0491-91310 eller genom brev på följande adress:

Elektronikservice på kommunikationsradio och försäljning av kommunikationsradio samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elektronikservice Sylve Samuelsson och det är Samuelsson, Olof Sylve Johny som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,