P Johnzons Byggnadsfirma

Kalmar län

Information

P Johnzons Byggnadsfirma hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där P Johnzons Byggnadsfirma finns. I Oskarshamn så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. P Johnzons Byggnadsfirma tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket P Johnzons Byggnadsfirma har haft sedan 1994-01-01. P Johnzons Byggnadsfirma har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till P Johnzons Byggnadsfirma så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 010-2235248.

Oskarshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

P Johnzons Byggnadsfirma har idag 500529-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för P Johnzons Byggnadsfirma

Byggnadsrörelse, snickeri med nya och beg hus.

I P Johnzons Byggnadsfirma så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johnzon, Axel Peder som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .