Svens Kiosk Kristinebergs Centrum

Kalmar län

Information

470731-XXXX är organisationsnummer för bolaget Svens Kiosk Kristinebergs Centrum. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svens Kiosk Kristinebergs Centrum är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som Svens Kiosk Kristinebergs Centrum finns i.

Svens Kiosk Kristinebergs Centrum har varit registrerat sedan 2006-08-24 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svens Kiosk Kristinebergs Centrum så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

Svens Kiosk Kristinebergs Centrum är och det finns flera bolag i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Svens Kiosk Kristinebergs Centrum är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svens Kiosk Kristinebergs Centrum så kan ni göra det på telefon genom 073-5579533 eller genom brev på följande adress:

Kioskrörelse samt ombud för ATG och Svenska Spel.

Det finns olika personer som har en koppling med Svens Kiosk Kristinebergs Centrum och det är Johansson, Sven Ingvar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,