DG:s IT-tjänst

Kalmar län

Information

DG:s IT-tjänst hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Oskarshamn som är den kommunen där DG:s IT-tjänst finns. I Oskarshamn så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. DG:s IT-tjänst tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket DG:s IT-tjänst har haft sedan 1998-01-01. DG:s IT-tjänst har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till DG:s IT-tjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Oskarshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

DG:s IT-tjänst har idag 470324-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för DG:s IT-tjänst

Konsultverksamhet inom IT-området, såsom installation-stöd-support av såväl hård- som mjukvara, programutveckling -anpassning, projektering, projektledning, verksamhetsutveckling, utbildning, systemförvaltning, nätverkstjänster, underhåll reparation av hård- och mjukvara.

I DG:s IT-tjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gärdlund, Gunvi Margareta som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .