Mega Consulting, Oskarshamn

Kalmar län

Information

Mega Consulting, Oskarshamn är ett av många bolag som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Mega Consulting, Oskarshamn finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mega Consulting, Oskarshamn är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-02.

Mega Consulting, Oskarshamn som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2000-01-20. Men sedan 2000-02-02 så har Mega Consulting, Oskarshamn varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mega Consulting, Oskarshamn så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0480-82359.

Oskarshamn arbetar för att bolag som Mega Consulting, Oskarshamn ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mega Consulting, Oskarshamn. Det finns flera bolag i Kalmar län.

Konsultverksamhet inom management, projektledning, education, utbildning, GIS IT, IT geografiska informationssystem, administration.

Firmatecknare för Mega Consulting, Oskarshamn är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mega Consulting, Oskarshamn och det är följande personer, Nilsson, Jan Roland Ingvar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Mega Consulting, Oskarshamn är 460113-XXXX.