Byggkonsult Göran Åverling

Kalmar län

Information

Byggkonsult Göran Åverling är ett av många företag som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Byggkonsult Göran Åverling finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Byggkonsult Göran Åverling är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Byggkonsult Göran Åverling som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1998-03-20. Men sedan 1998-01-01 så har Byggkonsult Göran Åverling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggkonsult Göran Åverling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-760976.

Oskarshamn arbetar för att företag som Byggkonsult Göran Åverling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Byggkonsult Göran Åverling. Det finns flera företag i Kalmar län.

Konsultverksamhet inom husbranschen såsom projektering, inredning (färg och textil), besiktningar, kvalitetansvarig enligt PBL (plan- och bygglag) samt försäljning av möbler.

Firmatecknare för Byggkonsult Göran Åverling är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggkonsult Göran Åverling och det är följande personer, Åverling, Karl Olof Göran som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Byggkonsult Göran Åverling är 450501-XXXX.