Arnes Trafikskola

Kalmar län

Information

341108-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Arnes Trafikskola. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arnes Trafikskola är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som Arnes Trafikskola finns i.

Arnes Trafikskola har varit registrerat sedan 1997-07-07 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Arnes Trafikskola så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Arnes Trafikskola är och det finns flera verksamheter i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Arnes Trafikskola är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arnes Trafikskola så kan ni göra det på telefon genom 0491-31010 eller genom brev på följande adress:

Trafikundervisning.

Det finns olika personer som har en koppling med Arnes Trafikskola och det är Rörbecker, Arne som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,