Allan Gustavssons Snabbköp

Kalmar län

Information

330921-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Allan Gustavssons Snabbköp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allan Gustavssons Snabbköp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oskarshamn som är den kommunen som Allan Gustavssons Snabbköp finns i.

Allan Gustavssons Snabbköp har varit registrerat sedan 1965-01-19 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allan Gustavssons Snabbköp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Allan Gustavssons Snabbköp är och det finns flera verksamheter i Oskarshamn som också är .

Firmatecknare för Allan Gustavssons Snabbköp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allan Gustavssons Snabbköp så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Diverse handel

Det finns olika personer som har en koppling med Allan Gustavssons Snabbköp och det är Gustafsson, Frans Allan Lennart som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,