Svensson Cabrafiga Handelsbolag

Kalmar län

Information

Bedriva import och export av konsumtionsprodukter huvudsakligen inriktat mot dagligvaruhandeln (mat och dryck). Bedriva konsultverksamhet avseende kontakter mellan Spanien och Sverige avseende handelsutbyte. Skapa "lärande nätverk" mellan Sverige och Spanien med utifrån erfarenheter kring kultur, mat och upplevelse. Samt bedriva catering.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svensson Cabrafiga Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Oskarshamn så är Svensson Cabrafiga Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Oskarshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oskarshamn och i Kalmar län. Redan 2004-12-02 så skapades Svensson Cabrafiga Handelsbolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

969706-6810 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oskarshamn.

Just nu är Svensson Cabrafiga Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Svensson Cabrafiga Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-5853730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svensson Cabrafiga Handelsbolag är Svensson, Max Stefan Valter som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Turro Cabrafiga, Montserrat som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .