MS Maskiner Handelsbolag

Kalmar län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Oskarshamn och MS Maskiner Handelsbolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och MS Maskiner Handelsbolag är ett av dem. Statusen för MS Maskiner Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

MS Maskiner Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-10-17. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Oskarshamn där företaget finns i jobbar för att företag som MS Maskiner Handelsbolag ska trivas.

MS Maskiner Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23. I Oskarshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Entreprenadmaskinarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MS Maskiner Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23.

Idag är MS Maskiner Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Oskarshamn.

Vill man komma i kontakt med MS Maskiner Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0491-60151.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med MS Maskiner Handelsbolag är Svensson, Kurt Erik Martin som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Svensson, Sven-Erik Hugo som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

MS Maskiner Handelsbolag har 969672-8253 som sitt organisationsnummer.