Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag

Kalmar län

Information

Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag är ett av många företag som finns i Oskarshamn. Det är nämligen den kommunen som Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1997-03-26. Men sedan 1997-01-01 så har Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fyrv. 6, 572 40, Oskarshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0491-81858.

Oskarshamn arbetar för att företag som Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag. Det finns flera företag i Kalmar län.

Byggverksamhet.

Firmatecknare för Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag och det är följande personer, Gustafsson, Rolf Sune som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Hjelm, Sven Gunnar som är född 1965 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Byggfirma Gustafsson/Hjelm Handelsbolag är 969636-9520.